Vergaderen

Vergaderen in Leeuwarden, Friesland

Heb jij binnenkort een vergadering, meeting of conferentie, maar nog geen locatie? Wij verhuren twee bijzondere vergaderlocaties in Leeuwarden, Friesland. In de mooie en rustige omgeving aan het Van Harinxmakanaal krijgt jouw vergadering een ontspannen sfeer.

‘Vergaderen moet zin hebben’

‘Vergaderen moet zin hebben’ is een veel gehoorde opmerking en dat is natuurlijk ook zo. Maar wanneer je kunt vergaderen in een inspirerende omgeving bestaat de kans dat je vergadering nog beter uitpakt dan je vooraf gehoopt had! Wij beschikken over twee goed uitgeruste vergaderlocaties in Leeuwarden van 8 tot 20 personen.

Je kunt je vergadering combineren met een lunch of diner maar alleen koffie met gebak is natuurlijk ook mogelijk.

Om iedereen scherp te houden tijdens je vergaderdag kan je bij ons de dag combineren met een activiteit zoals Pitch &Putt golf of een vaartocht met onze elektrische sloep. Kortom er is veel mogelijk en we gaan graag met je in gesprek om er een succesvolle dag van te maken.

Onze vergaderruimtes in Leeuwarden

Onze twee vergaderruimtes zijn los van elkaar beschikbaar, maar ook in combinatie. Vergaderzaal ijzer 9 biedt plaats voor 8 personen. Vergaderruimte De Bunker biedt plaats voor 20 personen.

Waarom bij ons?

Onze voordelen op een rijtje:

  • Landelijke vergaderlocatie aan de rand van Leeuwarden nabij het Van Harinxmakanaal
  • Goed bereikbaar vanuit heel Friesland
  • Ruime gratis parkeermogelijkheden
  • Goed eten & drinken
  • Toevoeging van een ontspannend sportief element zoals pitch & putt of footgolf
  • Twee goed ingerichte vergaderruimtes, waar plaats is voor 8 of maximaal 20 personen 

Ons nadeel:
De vergaderruimtes bevinden zich op de eerste verdieping. Helaas beschikken wij niet over een lift. Wanneer jij of één van je gasten slecht ter been is, valt onze locatie hier dus voor af. Wel bestaat er de mogelijkheid om bij mooi weer op ons ruime terras in besloten kring te vergaderen en is onze elektrische golfkar beschikbaar voor vervoer.

Reserveringsaanvraag vergaderzaal