Teambuildinglocatie in Leeuwarden

Het Buiten-land: De plek waar je terecht kunt voor Pitch & Putt golf, goed eten & drinken, maar ook om te vergaderen of een feestje te vieren. De ideale plek voor personeels- en teamuitjes, familiebijeenkomsten of een leuke dag met vrienden. Ideaal voor bedrijfsfeesten, product presentaties of dealerdagen, waarbij je het zakelijke en de ontspanning aangenaam kunt verenigen. Een prachtige groene locatie aan de zuidoostkant van Leeuwarden in de wijk Zuiderburen.

Vergaderen bij Het Buiten-land

Heb jij binnenkort een vergadering, meeting of conferentie, maar nog geen locatie? Wij verhuren twee bijzondere vergaderlocaties in Leeuwarden, Friesland. In een mooie en rustige omgeving aan het Van Harinxmakanaal krijgt jouw vergadering een ontspannen sfeer.

Teambuilding-activiteiten

De locatie voor bedrijfsuitjes en vergaderingen. Bij ons komen teams tot bloei en creëren ze onvergetelijke ervaringen.

Pitch & Putt Golf

Geniet van een ontspannend potje golf midden in de prachtige natuur.

Footgolf (minimaal 10 personen)

De combinatie tussen voetbal en golf. Waarbij traptechniek de basis vormt!

Kaatsclinic, een sportieve Friese activiteit

Ervaar de traditionele Friese sport met onze kaatsclinic; een actieve teambuilding activiteit onder leiding van Simon Minnesma. Geschikt voor 6-40 personen.

Luxe BBQ’s of een Italiaans buffet met Pinsa

Perfect voor bedrijfsfeesten, teamuitjes, families en vrienden. Geniet buiten op ons ruime terras of binnen in het gezellige restaurant.

Pubquiz

Op maat gemaakte pubquiz, met algemene kennisvragen en vragen die we afstemmen op jouw bedrijf of team.

Expeditie Robinson

Beleef de spanning en het avontuur van Expeditie Robinson met teamproeven die kracht, behendigheid en teamwerk vereisen.

Boogschieten

Leer de kunst van het boogschieten onder begeleiding van een professionele instructeur.

Escape op het Buiten-Land

Beleef een escape-avontuur en probeer Het Buiten-land te ontvluchten. Raadsels en teamwork zijn de sleutel tot je vrijheid. Gaat het lukken binnen de gestelde tijd?

E-Chopper verhuur

Er even tussen uit op een stoere elektrische Chopper! Met deze robuuste E-Chopper zoef je geruisloos door de groen omgeving van het Buiten-land of de stad Leeuwarden.

Laat ons jouw ideale teamuitje realiseren.

Vertel ons meer over jouw verwachtingen en wensen voor het perfecte teamuitje. Vul het onderstaande formulier in, en ons team staat klaar om samen met jou de details uit te werken en een onvergetelijke ervaring te plannen die aan al je verwachtingen voldoet. Wij kijken ernaar uit om van je te horen!