Teambuildinglocatie in Leeuwarden

Het Buiten-land: De plek waar je terecht kunt voor Pitch & Putt golf, goed eten & drinken, maar ook om te vergaderen of een feestje te vieren. De ideale plek voor personeels- en teamuitjes, familiebijeenkomsten of een leuke dag met vrienden. Ideaal voor bedrijfsfeesten, product presentaties of dealerdagen, waarbij je het zakelijke en de ontspanning aangenaam kunt verenigen. Een prachtige groene locatie aan de zuidoostkant van Leeuwarden in de wijk Zuiderburen.

Vergaderen bij Het Buiten-land

Heb jij binnenkort een vergadering, meeting of conferentie, maar nog geen locatie? Wij verhuren twee bijzondere vergaderlocaties in Leeuwarden, Friesland. In een mooie en rustige omgeving aan het Van Harinxmakanaal krijgt jouw vergadering een ontspannen sfeer.

Teambuilding-activiteiten

De locatie voor bedrijfsuitjes en vergaderingen. Bij ons komen teams tot bloei en creëren ze onvergetelijke ervaringen.

Pitch & Putt Golf

Geniet van een ontspannend potje golf te midden van de prachtige natuur.

Footgolf (vanaf 10 personen)

Combineer voetbal en golf voor een unieke sportervaring.

Kaatsclinic, een sportieve Friese activiteit

Ervaar de traditionele Friese sport met onze kaatsclinic; een actieve teambuilding activiteit onder leiding van Simon Minnesma. Geschikt voor 6-40 personen.

Barbecues

Perfect voor bedrijfsfeesten en teamuitjes, geniet van heerlijk eten in de buitenlucht.

Pubquiz

Test je kennis en teamwork in onze gezellige (pub)quizavonden.

Laat ons jouw ideale teamuitje realiseren.

Vertel ons meer over jouw verwachtingen en wensen voor het perfecte teamuitje. Vul het onderstaande formulier in, en ons team staat klaar om samen met jou de details uit te werken en een onvergetelijke ervaring te plannen die aan al je verwachtingen voldoet. Wij kijken ernaar uit om van je te horen!