Pitch & Putt golf in Leeuwarden

Pitch & Putt golfen in Leeuwarden? Dan ben je aan het juiste adres. Pitch & Putt wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Instructie en het gebruik van alle materialen, golfclubs, ballen, tees en scorekaarten zijn bij de prijs inbegrepen. Een 18-holes rondje Pitch & Putt Golf speel je ongeveer in 2 tot 2,5 uur. Het is ook mogelijk om 9 holes te spelen, hier doe je ongeveer 1 tot 1,5 uur over.

Baanstatus

Baan: open
Zomergreens: ja
Trolleys toegestaan: ja
Clubhuis: geopend tijdens openingstijden

reserveren verplicht

Tarieven

9 holes: € 17,50
18 holes: € 22,50

Pitch & Putt golf in Leeuwarden

Pitch & Putt Golf is het golfspel waar iedereen ook zonder golfervaring volop van kan genieten. Je krijgt een uitgebreide instructie waarin de basistechniek, de omgang met de baan en uitleg van de spelregels aan bod komen.

Je speelt het spel Texas Scramble. Hierbij wordt gespeeld in groepjes van maximaal 4 personen. Elke speler speelt met zijn/haar eigen bal. Men slaat allemaal af waarna men de beste bal uitkiest. Vanaf deze plaats speelt iedereen weer met de eigen bal de volgende slag, waarna weer de beste plek wordt gekozen. Je speelt door tot er een bal in de hole is geslagen. Hierna gaat het spel verder op de volgende afslagplaats.

De golfbaan

De ruim 4 hectare grote glooiende baan heeft 18 holes en is voorzien van bunkers, waterpartijen en rough. Hij levert spelplezier voor de beginnende als wel de gevorderde golfspeler.

Pitch&Putt Golfvereniging Zuiderburen (PPGZ)

Wanneer je meer wilt dan op individuele basis het golfspel beoefenen dan is er de mogelijkheid om je aan te sluiten bij de PPGZ die gebruikt maakt van onze baan. Het is een enthousiaste groep leden, waarbij iedereen op zijn eigen niveau kan meespelen en waarbij gezelligheid en sportiviteit voorop staan. Zo is er een woensdagochtend tossgroep en kun je op de dinsdagavond en zondagochtend meespelen in de competitie en worden er meerdere leuke toernooien georganiseerd. Klik op onderstaande link voor meer informatie over de vereniging. Je bent van harte welkom!

Reserveren - Pitch & Putt Golf in Leeuwarden