FootGolf in leeuwarden

Footgolf is het leukste uitje in Leeuwarden. Het is speciaal bedoeld voor groepen vanaf 10 personen die op zoek zijn naar een leuk teamuitje, een activiteit voor een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Je speelt in groepjes van maximaal 5 personen een heus footgolf toernooi. Elke speler heeft zijn eigen voetbal en speelt zijn eigen score.

Tarieven

9 holes footgolf: € 15,-

Footgolf, het perfecte spel voor teams

Kom snel langs op onze prachtige en uitdagende baan om een balletje te trappen.
Een rondje 9 holes footgolf duurt gemiddeld een uur. Daarnaast kan je het ook nog eens combineren met Pitch&Putt Golf. Uitdaging genoeg! En na afloop lekker genieten van een hapje en drankje.

Hoe werkt Footgolf?

FootGolf is niet moeilijk maar voor een geoefende voetballer lastiger dan je denkt. Footgolf lijkt meer op golf dan op voetbal. Een goede trap op het voetbalveld is niet te vergelijken met een goede trap op de footgolf-baan. Een pass op het voetbalveld, zeker in de breedte, moet strak zijn. Op hoge snelheid. Liefst iets voor de man. En of dat 1 of 2 meter is, maakt niet zoveel uit. Bij het footgolf draait het om precisie. De bal moet met de juiste snelheid in de goede richting gespeeld worden.”Je schiet de voetbal vanaf de aftrap in de richting van een hole (het gat in de grond, daar waar de witte vlag wappert). Het is de bedoeling om de voetbal in zo min mogelijk schoten in de hole te schieten. Natuurlijk heb je onderweg te maken met dezelfde obstakels als in de golfsport; waterpartijen, bunkers en op een aantal holes ook lastige glooiingen. Aangezien er voor het footgolf spel een speciaal parcours moet worden uitgezet is het minimale aantal deelnemers 10 personen per reservering. Meer deelnemers is natuurlijk geen probleem. De baan bestaat uit 9 holes waar je ongeveer één uur mee bezig bent.Laat je voetbalschoenen met noppen maar thuis. Het dragen van deze schoenen is op de baan niet toegestaan. Alleen met schoenen met platte zolen mag je de baan betreden. Wil je dit team uitje combineren met koffie met gebak vooraf? Of een afsluitende borrel of een arrangement met eten? Geef dit dan aan. Dan kunnen we je een passend voorstel op maat doen toekomen. Klaar om te scoren? Reserveer nu!