Abonnementen

Abonnementen? Wat is er mogelijk?
Heb je de smaak van pitch en putt golf te pakken? En zou je graag vaker komen spelen? Dat kan! We hebben een aantal mogelijkheden voor je op een rij gezet:

10 rittenkaart
Je zou kunnen overwegen om een 10 rittenkaart aan te schaffen. Deze geeft het recht om 10x 18 holes te spelen op het moment dat de baan beschikbaar is. Deze kaart is het gehele jaar te gebruiken maar alleen wanneer ook het clubhuis geopend is. De staat van de baan moet het natuurlijk ook toelaten want bij vorst of veel regenwater kan de baan gesloten zijn. De actuele openingstijden kun je vinden op onze website. Reserveren online of telefonisch vooraf is verplicht. De kosten bedragen € 160,- per kaart. Deze kaart is niet overdraagbaar en is geldig tot 2 jaar na uitgifte.

Jaarabonnement
Ook zou je kunnen overwegen om een jaarabonnement af te sluiten. Hiermee kun je altijd spelen tussen 9 uur ‘s ochtends en zonsondergang gedurende het gehele jaar. Het clubhuis hoeft hier dus niet voor geopend te zijn en je kunt zelf je gang gaan mits de baan beschikbaar is. Tijdens toernooien, competitie, of grote drukte is dit niet altijd het geval. De kosten bedragen voor het seizoen 2024 € 395,- per jaar (ineens) of € 37,- per maand (via automatische incasso). De staat van de baan moet het toelaten want bij vorst of veel regenwater kan de baan gesloten zijn. Het abonnement loopt van 1 januari t/m 31 december. Wanneer je gedurende het jaar instroomt betaal je alleen de maanden tot het einde van dat jaar. Het is niet mogelijk om alleen gedurende de zomermaanden lid te worden. In dat geval kun je beter kiezen voor de 10 rittenkaart zoals hierboven genoemd.

PPGZ
Ook zou je lid kunnen worden van de PPGZ (Pitch&Putt Golfvereniging Zuiderburen) Wanneer je wilt deelnemen aan activiteiten die deze vereniging organiseert, zoals toernooien of de dinsdagavond, woensdag en/of zondagochtend competitie, kun je je hier bij aansluiten. De contributie van de vereniging staat  los van de kosten van het abonnement van de baan en betaal je rechtstreeks aan de vereniging.

Vraag een abonnement aan: